Kontakt os

Uddannelsespladser i det kombinerede uddannelsesforløb 2019

I det kombinerede uddannelsesforløb er du elev på både et privat apotek og på et sygehusapotek. Din praktiktid vil derfor være fordelt på begge apoteker og uddannelsen vil være tilrettelagt, så den også indeholder sygehusspecifikke emner. Uddannelsen, herunder eksamensprøverne, er ellers helt identisk med den uddannelse, der udelukkende foregår på privat apotek.

I skemaet kan du hvert år se, hvilke privatapoteker og hvilke sygehusapoteker, der samarbejder om at uddanne elever i det kombinerede forløb. Optagelse til det kombinerede forløb for 2019 er afsluttet. Listen over ledige uddannelsespladser i det kombinerede forløb for 2020 vil blive tilgængelig i starten af december 2019.

Ønsker du at søge en uddannelsesplads i det kombinerede forløb, er det vigtigt, at du sender en ansøgning til apotekeren både på sygehusapoteket og på det private apotek. Skriv meget gerne i ansøgningen, at den er sendt til begge apoteker. I kolonnen til højre kan du se, hvor mange uddannelsespladser der er tilbage for hver kombination.

 
Privat apotek Sygehusapotek Uddannelsespladser tilbage
     

 

 

Navne og adresser på sygehusapotekerne

Da det kan være lidt vanskeligt at finde navne og adresser på sygehusapotekerne, får du dem her:

 
Sygehusapoteker Adresse Tlf.nr.
     

 

Vi anvender cookies til at huske nogle af de valg, du foretager på hjemmesiden. Læs mere her learn more